Uslovi online kupovine

NARUČIVANJE

Narudžbina kupca ne predstavlja završenu narudžbinu već je samo poziv da se učini ponuda koju “LAND” stkr može da prihvati ili odbije sa osnovanim razlogom (npr. nedostatak robe na lageru).

Sve cene su izražene u dinarima (RSD). U cene proizvoda je uračunat PDV(20%). “LAND” stkr isporučuje robu po ceni proizvoda koja je važila na dan narudžbine proizvoda. Prilikom kupovine putem www.landzrenjanin.rs za sada je jedino moguće plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje kurirskoj službi prilikom isporuke porudžbine.

Naručivanje robe na www.landzrenjanin.rs internet prodajnom mestu može se vršiti 24 časa na dan, 7 dana u nedelji. Roba se naručuje elektronskim odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u virtuelnu potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbinu.

“LAND” stkr ima obavezu da isporuči sve naručene proizvode kojih u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko “LAND” stkr nije u mogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe po pitanju proizvoda - zamene ili otkazivanja naručenog proizvoda, putem e-pošte ili telefonskim putem. Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni u skladu sa ovim uslovima i pravilima.

 

ISPORUKA

Isporuka proizvoda se vrši kurirskom službom Post Express. Tip isporuke je od vrata do vrata, odnosno na kućnu adresu kupca. Troškovi poštarine iznose 280 dinara za porudžbine ispod 5.000 dinara i snosi ih kupac. Plaćanje poštarine i iznosa porudžbine vrši se u gotovini prilikom preuzimanja robe. Za vrednosti porudžbine preko 5.000 dinara dostava je besplatna. Rok isporuke je 7 (sedam) radnih dana od trenutka prihvatanja porudžbine.

 

REKLAMACIJE

Povraćaj robe moguć je isključivo u slučaju reklamacije. Kupac ima pravo reklamacije u slučaju:

  • isporuke robe koja nije naručena;
  • isporuke robe u količinama koje nisu naručene;
  • isporuke robe koja ima materijalne nedostatke.

U slučaju reklamacije kupac je dužan da uputi žalbu pisanim ili telefonskim putem u roku od 3 (tri) radna dana od dana dostave, kao i da robu pre slanja na reklamaciju vrati u originalnu ambalažu i uz nju priloži račun. Prljava roba neće biti prihvaćena. U slučaju reklamacije kupac snosi troškove poštarine. “LAND” stkr je dužan da o žalbi kupca odluči u roku od 5 (pet) radnih dana od dana prijema žalbe i da o ishodu postupka po žalbi odmah obavesti kupca, pismenim ili usmenim putem. U slučaju da žalba kupca bude uvažena, “LAND” stkr ima obavezu da otkloni nedostatak na predmetnoj robi ili izvrši povraćaj plaćenog novčanog iznosa.

Obrazac preuzmite ovde

 

ZAMENA I POVRAĆAJ ROBE

Ukoliko je kupac primio porudžbinu i ustanovio da mu veličina ne odgovara, postoji mogućnost zamene za drugu veličinu ili drugi artikal, pri čemu troškove poštarine prilikom zamene proizvoda snosi kupac. U slučaju da “LAND” stkr ne poseduje odgovarajući artikal za zamenu, kupac ima opciju da odustane od online kupovine i novac će mu biti vraćen. U slučaju odustajanja od kupovine kupac snosi direktne troškove povraćaja robe.

Obrazac preuzmite ovde

Napomena: Slike proizvoda i njihov prikaz mogu da variraju u zavisnosti od osvetljanja prilikom fotografisanja kao i monitora posetioca sajta.

LAND PASSPORT
Loyalty Club

Registruj se i osvoji nagrade!

Kako do poena

Pogledaj na koji način možeš da sakupiš i potrošiš svoje poene.
Kako zaraditi poene
Kako potrošiti poene